top of page

Registrer deg

leverandør - Copy.gif

Bli leverandør

Ønsker du å selge og markedsføre produktene dine gjennom Smak mer Norge? 
 

Gjennom Smak mer Norge portalen kan du som produsent nå ut med produktene dine både lokalt og nasjonalt til innkjøpere som ønsker å kjøpe varer fra ulike produsenter i Norge. Du kan enkelt opprette din egen produktkatalog som du selv vil være ansvarlig for å oppdatere og vedlikeholde. 
 

I tillegg til salgsmuligheter tilbyr portalen verktøy for å legge til mer informasjon, publisere nyheter og markedsføre deg selv og din bedrift. 
 

Varer som selges gjennom portalen distribueres av Leverant på TINE-bilen sammen med øvrige TINE-varer. Som leverandør i Smak mer Norge må du ha transportavtale med Leverant.  

Bli kjøper

Ønsker du å utforske og handle norske varer fra Smak mer Norge? 
 

I handelsportalen Smak mer Norge finner du som innkjøper lokale produsenter som leverer regionalt eller nasjonalt. Her får du oversikt over alle tilgjengelige varer og muligheten til å bestille direkte fra ulike produsenter. 

 

Hvis du allerede har et TINE-kundenummer, trenger vi bare å opprette en brukerkonto for deg på smakmernorge.no. Hvis du ikke har et TINE-kundenummer, trenger vi litt mer informasjon fra deg.  

 

Vær oppmerksom på at vi kun leverer til foretak som videreselger varer (butikk, kiosk, o.l.), til foretak som bruker produktene i egen produksjon (bakeri og øvrige matindustriprodusenter), eller til foretak som bedriver serveringsvirksomhet (restaurant, kantine, kafé o.l.). Vi leverer ikke varer til private adresser.

innkjøper.gif
bottom of page