top of page
detgamlerogeri_forside.jpg

Det Gamle Røgeri

Sunn og ren mat uten kunstige tilsetningsstoffer eller innsprøyting av salt eller smak.

Vi leverer til utvalgte dagligvare, restauranter, catering, delikatesse, bedrifter,  i tillegg til eget utsalg i Sandefjord sentrum.

Det gamle røgeri produserer ikke kun  røkt mat, men bruker også røyking i kombinasjon med andre teknikker. Utover dette bearbeider vi alle type dyr og stykningsdeler med laking, marinering, salting, speking, graving og røyking.

 

Vi ser at de gode norske tradisjoner har blitt forringet i industrien, mens vi i Det Gamle Røgeri spesialiserer oss på ekte håndverk etter de samme oppskrifter og prosesser som på 1800 tallet. Vi benytter ingen kunstige tilsetninger eller innsprøytninger i vår produksjon. 

Vi setter kvalitet høyest og bruker den tiden som kreves for å gjenskape en fantastisk smaksopplevelse.

 

Vi kan nok sammenligne de ulike produksjons-metodene med tid. Vår produksjonsmetode tar flere døgn, mens andre bruker timer. Det vil si at våre produkter modnes og får derved en unik smak, konsistens, holdbarhet og 100% ren mat.

 

Våre røykeovner er spesiallaget for vår produksjon og etter samme lest som det våre forfedre gjorde.  Vi benytter ulike typer flis til røyking avhenging av hvilken smak vi ønsker å fremelske.

Vi bruker samme teknikk for både fisk, skalldyr, kjøtt, fugl, vilt og hval.

Ta kontakt med Det Gamle Røgeri

E-post: post@detgamlerogeri.no

Hjemmeside: https://www.detgamlerogeri.no/

  • X
  • Instagram
  • Facebook
poi.jpg
bottom of page